Wonen in de hoofdstad van Oostenrijk is misschien moeilijk vanwege het koude weer, maar het is ook in veel opzichten een groot voordeel. De stad is gecentreerd op de kaart van Europa en biedt gemakkelijke toegang tot de meeste delen van Europa. Wenen is ook een toeristische stad vanwege zijn unieke architectuur. De traditie die de stad en het hele gebied van Centraal-Europa met betrekking tot chocolade hebben, is ook een pluspunt.

Zie je, hoewel cacao voornamelijk in Latijns-Amerika groeit, hadden de landen van dat gebied in het verleden overeenkomsten met de producenten. over Latijns-Amerika om altijd te worden voorzien van de beste kwaliteit cacao naar hun landen. Sommige van deze deals zijn nog steeds geldig en ze hebben uiteindelijk een traditie van het hele gebied gecreëerd als het om chocolade gaat.

De realiteit is dat Wenen, van sandwiches, bier, chocolade en barokstijl, een geweldige plek is. Uitstapjes naar deze stad worden meestal niet geassocieerd met het verkennen van de natuur, afgezien van sommige skigebieden misschien. Wat mensen het leukst vinden, is een verblijf in de stad of het bezoeken van andere prachtige steden in de buurt. Vandaag hebben we enkele van de hoogtepunten verzameld waar je in kunt veranderen als je dicht bij Wenen bent.

 1. Bratislava
  Zoals gezegd is Oostenrijk een vrij centrale stad en grenst het aan veel andere Europese landen. Een daarvan is Slovenië en de prachtige hoofdstad Bratislava ligt op slechts een uur rijden van Wenen. Als je in Bratislava bent, heb je de kans om te ontsnappen aan het architectonische landschap van Oostenrijk en de neorenaissancestijl te bewonderen. Zoals in de meeste gevallen, is de oude binnenstad de beste plek om dat te zien. Paleizen en dure eigendommen bevinden zich in de stad, waardoor u gemakkelijker een concrete ervaring kunt hebben.

   Bratislava "width =" 960 "height =" 640 "data-lazy-srcset =" https://techsacademy.com/wp-content/uploads/2020/11/Top-weekenduitstapjes-vanuit-Wenengt-CEOWORLD-magazine.jpg 960w, https: // ceoworld .biz / wp-content / uploads / 2020/11 / Bratislava-300x200.jpg 300w, https://ceoworld.biz/wp-content/uploads/2020/11/Bratislava-768x512.jpg 768w "data-lazy-maten = "(max-breedte: 960px) 100vw, 960px" data-lazy-src = "https://techsacademy.com/wp-content/uploads/2020/11/Top-weekenduitstapjes-vanuit-Wenengt-CEOWORLD-magazine.jpg" /> <noscript><img wpfc-lazyload-disable=Boedapest Hongarije

 2. Salzburg
  Als je in Wenen bent, gaan we ervan uit dat je de kans om naar de geboorteplaats van Mozart te gaan niet wilt missen. De stad behoort tot Oostenrijk en heeft veel opwinding bij haar bezoekers. Salsburg is eigenlijk een kasteel in de bergen van de Alpen, op slechts drie uur rijden van de hoofdstad van Oostenrijk. Het is ideaal voor een picknick, hoewel het veel chique restaurants heeft voor degenen die van luxe houden. De oude stad wordt ook beschouwd als werelderfgoed en de hele plaats biedt een rustige locatie om te ontspannen.
   Salzburg "width =" 960 "height =" 540 "data-lazy-srcset =" https: // ceoworld. biz / wp-content / uploads / 2020/11 / Salzburg.jpg 960w, https://ceoworld.biz/wp-content/uploads/2020/11/Salzburg-300x169.jpg 300w, https://ceoworld.biz/ wp-content / uploads / 2020/11 / Salzburg-768x432.jpg 768w "data-lazy-maten =" (max-breedte: 960px) 100vw, 960px "data-lazy-src =" https://ceoworld.biz/ wp-content / uploads / 2020/11 / Salzburg.jpg "/> <noscript><img wpfc-lazyload-disable=Karelsbrug, Brugtoren Oldl Town, Praag (UNESCO), Tsjechisch

  Gelukkig Praag ligt op slechts 300 mijl van Wenen. Het is echter een grote stad en er is eerlijk gezegd veel te zien. Misschien wilt u nadenken over de mogelijkheid om een ​​rondleiding te boeken of zelfs de nacht door te brengen om meer zorgeloos te zijn als het om tijdmanagement gaat. Praag is een erg levendige plaats en het is een waar genot om door de stad te wandelen. De meeste toeristen willen nog een keer omdat de stad altijd het gevoel wekt dat je een aantal van de meest interessante attracties hebt gemist.

 3. Grinzing
  Omdat we voornamelijk stadsbestemmingen hebben voorgesteld, zullen we er nog een aan de lijst toevoegen. Deze is erg interessant omdat het een heel andere architectuur heeft en als je door de straten dwaalt, zul je niets aan de vorige steden denken. De plaats is eigenlijk een dorp en het is slechts 20 km van Wenen.

  Het is ideaal als je zelfs maar een halve dag vrij hebt. De huizen herinneren ons aan Zwitserland met hun stijve daken en hun vlakke architectuur is aangenaam gelegen in het nabijgelegen bos. Het dorp is super kalm, maar het heeft ook een leuke variëteit aan luxe restaurants waar je de lokale keuken kunt proeven.


Commentaar door Anna Siampani . Dit is wat je hebt gemist?
Beste kerstcadeaus voor kinderen .
De beste inspiratie en ideeën voor luxe verjaardagsfeestjes .
Dankbaarheid: de sleutel tot vervulling .
Hier zijn 6 feiten over London Fashion Week die je moet kennen .